Tajomstvá mŕtveho milionára vyplávajú na povrch v minisérii „Jeffrey Epstein: Filthy Rich“

Byť jedným z najbohatších ľudí na planéte sa nám môže zdať ako sen, no niekedy sa za bohatstvom a slávou ukrýva veľa temných tajomstiev. Netflix nám v dokumentárnej minisérii s názvom „Jeffrey Epstein: Filthy Rich“ prináša náhľad do života boháča, ktorý za dverami svojej vily skrýval viac, než si ktokoľvek z nás predstavoval.

Ani po smrti milionára Jeffreyho Epsteina sa neprestali vyšetrovať všetky dosiaľ nevypátrané zločiny, ktorých sa mal údajne dopustiť. Obvinený z obchodovania s ľuďmi a sexuálnych prečinov voči mladistvým sa Jeffrey ocitol aj vo väzení, kde napokon zomrel v roku 2019. Mnoho jeho obetí však stále hľadá spravodlivosť a v dokumentárnej sérii sa nachádzajú ich svedectvá spolu s vyjadreniami jeho bývalých zamestnancov a mnohých iných osôb, s ktorými mal Epstein prísť do styku. Rozpráva sa aj o jeho neslávne známom ostrove, na ktorom vraj malo dochádzať k hrozným činom v súvislosti s mladými dievčatami, obrovských chybách súdnictva pri riešení zločinov a skutočnej moci peňazí v nesprávnych rukách. Otázok týkajúcich sa osoby Jeffreyho Epsteina je skutočne veľa a odpovede na ne sa hľadajú ťažko. Dokáže skutočná pravda vyplávať na povrch a ukáže sa, že spravodlivosť sa za peniaze kúpiť nedá?


Netflix

Ak ste milovníkmi kriminálnych prípadov a investigatívnych žánrov, rozhodne sa oplatí dať šancu tejto štvordielnej minisérii, ktorú nájdete na Netflixe už od mája minulého roka.

Viac o téme: #2020 #documentary #dokument #dokumentárna #Epstein #Filthy #Jeffrey #May #miniséria #miniseries #Netflix #Rich #séria #series