Lady Gaga: FIVE FOOT TWO, zákulisie jednej z najpopulárnejších speváčok sveta

Stefani Joanne Angelina Germanotta (Lady Gaga) sa narodila v roku 1986, na Manhattane v New Yorku, ako keby miesto jej narodenia bolo predurčené k jej slávnej budúcnosti. Lady Gaga sa v teenagerskom veku venovala práci na divadelných doskách a skladaniu piesní. Jej talent si všimol známy hudobník Akon, ktorý jej pomohol preraziť do sveta šoubiznisu a vďaka ktorému vydala svoj debutový album The Fame.

Píše sa rok 2016 a talentovaná speváčka nahráva svoj piaty štúdiový album Joanne. Jej názov odkazuje na jej milovanú tetu, ktorá zomrela ako 19 ročná. Na albume jej venovala aj nádhernú a dojemnú pieseň Joanne. V tomto dokumente prvýkrát nazrieme do speváčkinho súkromia, uvidíme jej rodinu a dokonca nás zoberie aj k jej milovanej babičke. Lady Gaga nás prevedie zákulisím jej speváckej šou, s ktorou to roztočila cez polčas Super Bowlu, najväčšieho amerického sviatku športu. Zoberie nás na natáčanie šiestej série seriálu American Horror Story, kde si zahrala jednu z hlavných postáv a porozpráva nám aj o svojich dlhotrvajúcich zdravotných problémoch.


Netflix

Dokument FIVE FOOT TWO sleduje hviezdnu superstar v jej najzraniteľnejších chvíľach, keď bojuje s chronickými bolesťami, zlomeným srdcom a vydáva album, ktorý je obrazom jej duše. Tento dokument je dostupný na streamovacej platforme Netflix a jedným kliknutím môžete nazrieť do sveta tejto svetoznámej speváčky.

Viac o téme: #album #bowl #dokument #FIVE #FOOT #Gaga #Joanne #Lady #speváčka #super #Two