The Vault: Podarí sa Thomovi a Walterovi vylúpiť španielsku banku?

Žijeme vo svete, kde každý chce byť bohatý a vplyvný človek. Sú ľudia, ktorí si vyberú legálnu cestu za bohatstvom. Nájdu sa však aj takí, čo sa pokúsia zbohatnúť kriminálnym spôsobom. To je prípad aj vzdelaného inžiniera Thoma a obchodníka Waltera. Tí sa rozhodli, že sa pokúsia vykradnúť trezor umiestnený v španielskej banke. Nebude to však jednoduché, a preto potrebujú plán.

Thom (Freddie Highmore) je úspešný absolvent inžinierskeho odboru túžiaci po bohatstve. Napriek úspešnému zvládnutiu ťažkej školy, ktorá mu poskytne predpoklad na dobrú prácu sa rozhodne, že zarobí peniaze rýchlejším, no nelegálnym spôsobom. Zacielené ma na trezor, ktorý sa nachádza v banke. Nebude to však jednoduché. Budova banky je stará a nemá k dispozícii jej plány. Navyše disponuje silným bezpečnostným systémom.

Potom ako Thom zistí, že poklad bude v tejto banke umiestnený iba desať dní, rozhodne sa spojiť sily s obchodníkom Walterom (Liam Cunningham), ktorý sa zameriava na umenie. Spoločnými silami vymyslia plán na prekonanie bezpečnostného systému a získanie pokladu. Musia ho zrealizovať za menej ako 90 minút.


IGN

Pri filme „The Vault“ si prídu na svoje hlavne fanúšikovia akčných a dramatických filmov. Premiéra filmu je naplánovaná už na 26. marca tohto roku.

 

Viac o téme: #banka #Cunningham #Freddie #Highmore #Liam #novinka #the #Thom #trezor #vault #Walter