Green Day motivuje fanúšikov k cvičeniu svojím najnovším singlom Here Comes The Shock

Približne takto pred rokom vydala skupina Green Day svoj 13. štúdiový album s názvom Father of All. Green Day boli jednou z prvých skupín, ktorá kvôli Covid-19 odložila svoje turné, avšak kapelu to nerozhodilo a naďalej pokračuje v tvorbe novej hudby.

Skupina spolupracuje s National Hockey League a príležitostne využíva zápasy na prezentovanie svojej novej hudby verejnosti. Pred pár rokmi takto zverejnili počas vysielania svoj veľký hit Fire, Ready, Aim. Ich najnovší singel s názvom Here Comes The Shock po prvý krát odhalili 20.2. 2021 počas vonkajších zápasov NHL v Lake Tahoe a to pri zápase medzi Colorado Avalanche a Las Vegas Golden Knights.

V sprievodnom energetickom hudobnom videu sa stretnete so spoluzakladateľkou „Punk Rock Aerobics Hilken Mancini, ktorá divákov rozhýbe cvičebnou rutinou inšpirovanou punkom. Punkrockový aerobik je v túto dobu skvelým domácim tréningom a ako to popísali v titulku piesne: „Je čas sa poriadne zapotiť!“

Here Comes The Shock je prvou piesňou, ktorá vyjde mimo ich posledného albumu Father Of All. Frontman Bilie Joe Armstrong vysvetlil, že Green Day sa v súčasnosti sústredia hlavne na zábavu pri tvorbe vlastnej hudby.


UMG, [Merlin] AudioSalad (v mene spoločnosti Alexander Tiderbrink AB

„Ľudia, ktorí sa chcú pohnúť dopredu, vždy existujú, ale myslím si, že niekedy je dôležité pohnúť sa bokom,“ tvrdí spevák. Father Of All bola vec, ktorú sme urobili, aby sme sa mohli ponoriť hlbšie do svojich hudobných koreňov.“

 

Viac o téme: #Armstrong #Bilie #Comes #Day #Green #Here #joe #NHL #punkrock #Shock #the