Pohodová skladba Let’s Go Home Together s Tomom Grennanom

Príťažlivosti nezabránime. O tom je príjemná skladba Let’s Go Home Together. Pôvodne ju Ella Henderson naspievala s James Arthurom pred tromi rokmi. Teraz ju spievala s hudobníkom Tomom Grennanom v televíznej show Grahama Nortona.

Ella Henderson je anglická speváčka a skladateľka. Jej hlas je krásny, melodický a mnohí si myslia, že je nedocenená. V roku 2012 sa zúčastnila súťaže The X Factor Veľká Británia, kde skončila na šiestom mieste, aj keď bola favoritkou na víťazstvo. V roku 2014 vydala svoj debutový album s názvom Chapter One, ktorého súčasťou sú populárne skladby „Glow,“ „Ghost“ a „Yours“. Má za sebou úspešné spolupráce so Sigmou „Glitterball,“ Kygom „Here For You,“ Jaxom Jonesom „This Is Real“ a Sigalou „We Got Love“.

Tom Grennan je britský hudobník. Jeho začiatky v tejto oblasti však boli nejasné. Prvý krát spieval u kamarátov na párty, ktorí boli ohromení jeho hlasom a prinútili ho viac vystupovať. Ako 18-ročný začal vystupovať v Londýne so svojou akustickou gitarou, najmä v krčmách. V jednej ho počul hrať zástupca Insanity Records a ponúkol mu zmluvu. Jeho prvá známa skladba „All Goes Wrong“ sa umiestnila na britskom rebríčku jednotlivcov. Jeho kariéra sa začala rozbiehať. Vystúpil na Trafargalskom námestí počas šou F1Live in London, na podporu pilotov formuly jeden. Jeho skladba „Found What I’ve Been Looking For“ je známa na soundracku FIFA 18 a televízne športové kanály Sky Sports ju taktiež používajú, ako ústrednú pieseň pre program Super Sunday.


UMG,[Merlin] AudioSalad (v mene spoločnosti Alexander Tidebrink AB)

Skladba Let’s Go Home Together, v podaní tejto dvojice, vyšla 19. februára 2021. Ich hlasy spolu naozaj ladia, posúďte sami.

Viac o téme: #2021 #Ella #go #Grennan #Henderson #home #let-s #novinka #together #tom