Konečne! Spojenie Robin Schulz & Felix Jaehn v skladbe „One More Time“

Po 4 rokoch uzrel svetlo sveta nový album od Robina Schulza s jednoduchým názvom IIII. Track „One More Time“ z tohto albumu je elektrizujúci, pohodový a ideálny pre toto začínajúce jarné obdobie.

Konečne! Presne takto reagovali fanúšikovia na dlho očakávaný duet týchto dvoch DJ-ov, ktorí už viac ako sedem rokov žnú úspechy svojej práce nielen na domácej scéne, ale aj inde vo svete. Ako vokalistku si prizvali speváčku Alida, ktorá je známa predovšetkým pre skladbu „In Yours Eyes“ (2020) v spolupráci práve s Robinom Schultzom.

Robin sa môže pochváliť s predajom viac ako 20 miliónov nahrávok, množstva zlatých a platinových ocenení, nomináciou na Grammy a najúspešnejšou piesňou všetkých čias nemeckého umelca na svete „Prayer in C“ (2014) . Taktiež jeho YouTube patrí medzi najúspešnejšie v Nemecku s celkovým počtom 2,6 miliárd pozretí.

Felix Jaehn má taktiež mnoho „trblietavých“ ocenení a jeho remix „Cheerleader“ (2014) jamajskej speváčky Omi, trhal rebríčky vo svete. O nič viac nezaostáva ani jeho ďalší hit „Ain’t Nobody (Loves Me Better)“ (2015) v spolupráci s Jasmine Thompshon a mnoho mnoho iného. Zaujímavosťou je, že Felix sa svojou bisexuálnou orientáciou nijako netají. Momentálne má priateľa s ktorým sa zoznámil na Tinderi, ako sám uviedol.


Robin Schulz

Túto horúcu novinku si môžete pustiť na známej platforme YouTube, kde mala 26. februára 2021 premiéru.  

Viac o téme: #2021 #Alida #DJ #Felix #Jaehn #more #novinka #One #Robin #Schulz #Time