Ricardo Walker’s Crew vás svojim klipom The Evolution of Dance vezme na tanečnú jazdu

Tanečná skupina Ricardo Walker’s Crew, pod vedením Ricarda Walkera má na youtube kanály cez milión sledovateľov a s novým videom valcujú internet. Ricardo sa preslávil ako imitátor Michaela Jacksona, ale na konte má aj spoluprácu s DJom Khaled. Teraz nás vezme na prehliadku ikonických tancov. 

Niektoré skladby, by neboli tak populárne bez dobre známych choreografií. Napriek tomu, že väčšina z nich vyšla pred niekoľkými desaťročiami, dobre ich poznajú aj mladšie generácie. Ku každému obdobiu nepatrí len typická choreografia, ale aj hudba a oblečenie. Ricardo Walker spolu s ďalšími tanečníkmi na všetko mysleli a úžasne spracovali vo svojom videu. 


Ricardo Walker

Videoklip The Evolution of Dance vyšiel 19. novembra 2020 a začína v roku 1950 skladbou „Singin‘ in the Rain“ od Gena Kellyho. Pokračuje cez najväčšie hity ako „Time Of My Life“ alebo „Billie Jean“ a dostane nás až do roku 2010 k hitom „Watch Me“ alebo „Old Town Road“. Keďže tanečník najčastejšie imituje speváka Michaela Jacskona, tak mnohé skladby sú práve od neho. Posledné roky, ako ide do popredia aplikácia TikTok, tak ikonické choreografie k hitom vznikajú práve tam. Ani na to skupina nezabudla a zakomponovala dobré známe „TikTok tance“ do svojej evolúcie tancov. Videoklip má cez 48 miliónov zahliadnutí a za pár minút Vás doslova prenesiete cez generácie a môžete sledovať ako sa menili pohyby, hudba a oblečenie.

Viac o téme: #crew #dance #evolution #Jackson #michael #of #ricardo #the #walker