Teaser filmu Voyagers strieda známe herecké tváre

Nepretržité dobrodružstvo plné napätia a vášne vás bude sprevádzať v novom filme „Voyagers“, ktorého teaser je už oficiálne známy. Okrem skvelého zážitku vás očaria aj známe herecké tváre v hlavných obsadeniach. Tušíte, čo ešte prekvapí?

Cesta naprieč vesmírnou budúcnosťou je súčasťou života mladých ľudí, pre ktorých sú okolnosti veľmi otázne. Táto vybraná skupinka je transportovaná do vesmíru ešte v mladom veku, pričom nepoznajú skutočný dôvod výpravy. Podozrivá modrá tekutina, pocity zmätku, zrýchlený tep a extrémne vzrušenie im dáva pocit moci a dominancie, avšak obrátená strana karty ostáva pod plášťom zahalenia. V jednom momente je všetko dokonalé, no na konci pretrváva otázka – je to všetko iba pasca alebo skutočnosť?

Okrem jedinečného spracovania samotného teaseru môžeme byť spokojní aj s hereckým obsadením filmu. Hviezdami sa totiž stali herci ako Colin Farrell, mladý Tye Sheridan či dokonca dcéra hereckej legendy Johnnyho DeppaLily-Rose Depp. Všetky tieto mená a taktiež mnohé ďalšie dodávajú lesk samotnej atmosfére, ktorá je nielen odrazená vo futuristických farbách neónov, ale taktiež v interakciách medzi jednotlivými charaktermi a v predstave o živote mladých ľudí vo vesmírnej budúcnosti.


Lionsgate Movies

Samotný teaser filmu „Voyagers“ je známy od predvčerajšieho dňa a počtom zhliadnutí stihol prekonať 1 milión. Úplne prvá premiéra filmu v kinách je datovaná na 9. apríl 2021.

 

Viac o téme: #adventure #článok #colin #depp #farrell #film #hempstead #isaac #lilirose #novinka #scifi #sheridan #thriller #tye #voyagers #wright