Biomutant vám umožní zmeniť svoju genetickú štruktúru

Hra Biomutant je postapokalyptické kung-fu RPG v otvorenom svete s jedinečným systémom bojových umení, v ktorom môžete kombinovať boj na blízko, streľbu a schopnosti mutantov.

Prvá vec, ktorú hráč musí urobiť, je prispôsobiť si svoju vlastnú postavu. Pohlavie, dĺžka, tvar a hrúbka tela, srsť, tesáky a mnoho ďalších atribútov je možné doladiť a všetky majú priamy vplyv na štatistiku hrateľnej postavy počas hrania.

Bojový systém spája útoky na blízko so streľbou na veľké vzdialenosti. Hráč počas hry zhromažďuje časti a kombinuje ich, aby vytvoril zbraň. V priebehu hry môžu hráči tiež meniť svoje schopnosti, vzhľad pomocou mutácií a biomechanických častí tela ako je pripevňovanie robotických nôh, krídel a pazúrov, ktoré možno použiť na získanie rôznych výhod proti určitým nepriateľom alebo na určitých miestach. Herný svet môže hráč bez problémov preskúmať pešo, lietaním alebo použitím vzduchového balóna, vodného skútra či mechanického vozidla.


THQ Nordic

Napriek tomu, že vás svetom prevádza rozprávač, ktorý opisuje každý krok na vašej výprave, tak o tom ako sa váš príbeh o prežití skončí, rozhodujú iba vaše vlastné činy a voľby. Biomutant vyjde 25. mája 2021 na Steame pre PC. K dispozícii bude aj na PS4 a Xbox One.

Viac o téme: #biomutant #článok #kungfu #novinka #PC #PlayStation #rpg #Xbox