Aféry s mladším mužom a scény plné erotiky vám prináša seriál DARK DESIRE

Dnešná spoločnosť je nastavená úplne inak ako kedysi a problematika erotiky a sexu je bežnou súčasťou našich životov aj v kinematografii. Filmy, ktoré sú nabité erotickými scénami majú veľmi veľa priaznivcov, no nájdu aj sa takí, ktorým prílišná nahota príde za hranicou počestnosti. Keď si spomenieme na filmy ako napríklad 50 odtieňov sivej či nedávny hit 365 dní, oba filmy zožali úspech najmä u žien, práve vďaka poukázaniu aj na sexuálne aféry, ktorá dokázala prerásť v lásku.

Streamovacia služba Netflix predstavila v júli minulého roka hriešnu novinku s názvom „Dark Desire“. Jedná sa o španielský seriál, ktorý nám dovolí nazrieť do života vydatej ženy, ktorá je úspešná profesorka a právnička, ktorá si skomplikuje život jednou nevinnou aférkou s 23-ročným Dáriom. Keď sa ale vráti po prebdenom víkende domov, veci sa začnú kompikovať a ona zistí, že Dário nie je len taký náhodný mladý muž, ale je jedným z jej nových študentov. Do toho, za záhadných okolností zomrie aj jej najlepšia kamarátka a jej život už nikdy nebude ako predtým. V prvej sérii sa dočkáme naozaj veľa pikantných scén a aj mnohých zakázaných lások. Čo sa ale bude ďalej diať s hlavnými predstaviteľmi a ako vyriešia svoje milostné aféry? Sú Alma a Dário stelesnením toxického vzťahu?


Netflix Latinoamérica

Ak aj vy patríte medzi milovníkov filmov s erotickým podtónom, túto novinku si určite zamilujete. Tak čo? Bude to pre vás telenovela, ktorá sa tvári ako detektívka alebo kvalitný seriál čo má grády? Posúďte sami.

Viac o téme: #alejandro #dark #desire #dráma #maite #Netflix #perroni #seriál #speitzer