Spoločnosť Pixar prichádza s novým zábavným animákom „Luca“

Animované filmy a rozprávky sú obľúbené nielen u detí, ale stále viac aj u dospelých. Väčšina z nás dospelých na nich vyrastala a pripomínajú nám bezstarostné detstvo. No i tí, ktorí si zatiaľ cestu k animákom nenašli, čo poviete na to skúsiť nový celovečerný film ,,Luca“ od úžasných Pixar Studios, v ktorom sa prenesieme do slnečného Talianska?

Príbeh sa odohráva v krásnom prímorskom meste na talianskej riviére, kde dospievajúci chlapec Luca Paguro (Jacob Tremblay) prežíva nezabudnuteľné leto plné zábavy, cestovín, zmrzliny, či nekonečných jázd na skútroch. Na toto všetko tam samozrejme Luca nie je sám. Všetky dobrodružstvá zažíva so svojím kamarátom Albertom Scorfanom (Jack Dylan Grazer), s ktorým si vybudujú silné priateľstvo.

No príbeh však v sebe skrýva jedno veľké tajomstvo. Luca a Albert sú morskými príšerami v prestrojení za ľudí. A tak im nezostáva nič iné, ako urobiť všetko pre ochranu svojej pravej identity.


Pixar

Na tento dobrodružný rodinný film sa môžete tešiť 18. júna 2021 na Disney+. Možno vás naň správne naladí i oficiálny trailer.

Viac o téme: #albertscorfan #animovanyfilm #dobrodružstvo #jacobtremblay #Luca #novinka #Pixar