The Seventh Day: Dokážu dvaja kňazi odvrátiť démonické zlo?

Vyháňanie diablov, démonov a nepriateľských duchov sa môže zdať ako jednoduchá práca, ale opak je pravdou. Exorcisti riešia spory a problémy s nadprirodzenými silami medzi nebom a zemou alebo skôr medzi medzi zemou a peklom. Tejto nebezpečnej role sa najčastejšie ujímajú tí najpovolanejší v tomto odbore – kňazi a farári. Ako sa však z novozvoleného kňaza stane skúsený exorcista?

Režisér Justin P. Lange napísal a zrežíroval pripravovaný horor The Seventh Day, ako jeho v poradí druhý film po jeho debute v danom žánri The Dark z roku 2018. V jeho novom hororovom filme môžete s napätím sledovať púť dvoch duchovných bojujúcich proti nadpozemskému zlu. Starší z nich je Guy Pearce v role kňaza slúžiaceho cirkvi a renomovaného exorcistu Otca Petra, ktorý zaúča budúcich kňazov poslednej časti ich duchovného povolania – rozoznať démonické posadnutia a naučiť sa rituály exorcismu. Jeho posledným praktikantom sa stáva mladučký Otec Daniel Garcia. Ako kňazi prenikajú hlbšie a hlbšie do pekla na Zemi, hranice medzi dobrom a zlom sa stierajú a začínajú sa vynárať ich vlastní démoni.


MadMan

Vaše zimomriavky z filmového zážitku môžete na vlastnej koži otestovať už od 8. apríla 2021, kedy by mal byť film prvý raz uvedený v kinách.

Viac o téme: #dark #Day #Guy #horror #Justin #Lange #movie #p. #Pearce #seventh #the #thedark #theseventhdaymovie