Ashe & FINNEAS si opäť spolu zaspievali v zamilovanom duete „Till Forever Fall Apart“

Finneas Baird O´Connel, známy ako FINNEAS, je americký spevák, skladateľ, hudobný producent, hudobník a herec. Skladal a produkoval piesne mnohým umelcom, ako aj svojej sestre Billie Eilish.

FINNEAS vydal niekoľko singlov ako sólo umelec. Ako herec účinkoval vo filme Life Inside Out (2013) a zahral si aj v seriáli Glee, kde stvárnil postavu Alistaira. Ashlyn Rae Willson, známa ako Ashe, je americká speváčka a skladateľka. Preslávila sa predovšetkým svojím singlom Moral of the Story (2019), ktorý bol uvedený vo filme To All the Boys: P. S. I Still Love You. 

Títo dvaja skvelí hudobníci už svoje talenty raz spojili a to v hite Moral of the Story. Dnes si môžeme znova vypočuť oboch umelcov v piesni Till Forever Fall Apart, ktorá sa ihneď po zverejnení stala virálom. Singel v sebe zachytával emóciu lásky a toho ako dokáže prekonať každú búrku, zemetrasenie alebo prírodnú katastrofu. 

V klipe Ashe a FINNEAS spolu tancujú na vintage štýl okolo kalifornskej púšte. O úchvatný vizuál sa postaral Sam Bennet. Spevák FINNEAS poznamenal, že ich „filmový moment starej školy“ bol inšpirovaný tanečným duom z 30. rokov Freda Astaire Ginger Rogers. 


Ashe

Pieseň interpreti zverejnili 2. marca 2021.

Viac o téme: #Apart #Ashe #Fall #FINNEAS #Forever #love #music #song #Till