Dlho očakávané pokračovanie boja za slobodu je tu: Služobníčka June sa nevzdáva!

Nech vládne sloboda. Štvrtá sezóna kultúrneho fenoménu The Handmaid’s Tale sľubuje ešte viac napätia. Ako ďaleko je June ochotná zájsť pre záchranu svojej dcéry?

The Handmaid’s Tale, seriál, ktorý vyhral 15 krát ocenenie Emmy. Aj v pokračovaní sa môžeme tešiť na známe postavy, ktorých si zahrajú tí istí herci. Fanúšikovia sa nemusia báť, žeby bola táto sezóna posledná. Potvrdil to výkonný producent Warren Littlefield: „Nemáme v pláne, aby štvrtá sezóna bola posledná. Chceme, aby si diváci priali vidieť viac a mohli by sme seriál rozvíjať s ďalším knižným vydaním, The Testaments od Margaret Atwood.“ Kanadská spisovateľka vytvorila Gileád a napísala aj Príbeh služobníčky.

Príbeh pokračuje tam, kde sme skončili. June (Elisabeth Moss) ďalej bojuje za slobodu pre všetkých proti Gileádu. Dokonca to vyzerá tak, že je ochotná pustiť sa do vojny s pomocou ostatných služobníc. Avšak musí postúpiť riziká, ktoré prinášajú neočakávané a nebezpečné výzvy. Hrozí, že túžba po spravodlivosti a pomste zničí jej najdôležitejšie vzťahy. Bude ochotná podstúpiť to riziko?


Hulu

Premiéra štvrtej sezóny The Handmaid’s Tale bude 28. apríla na televízii Hulu. Zatiaľ si môžete pozrieť pútavý trailer nižšie.

Viac o téme: #dráma #elisabethmoss #seriál #thehandmaid-stale