Milovníci „F1: Drive To Survive“ máte sa načo tešiť, prichádza tretia séria.

Veľmi populárny seriál od Netflixu s názvom „F1: Drive To Survive“ je späť. Hlučné zvuky  najlepších motorov na svete, najlepší automobiloví pretekári, krásne ženy a množstvo peňazí. To je Formula 1. Najnovšia séria má zmapovať priebeh Formuly 1 zo sezóny 2020 a to hlavne z pohľadu jazdcov, riaditeľov tímov a sponzorov.

10 epizód tretej série „F1: Drive To Survive,“ ktoré uzrejú svetlo sveta pred otváracím kolom sezóny 2021 v Bahrajne, sa ponoria do bezprecedentnej sezóny 2020, ktorá zaznamenala dlhoročné rekordy porazené Lewisom Hamiltonom, dramatické havárie jazdcov a šokujúce víťazstvá Sergia Peréza a Pierra Gaslyho. Tretia séria sa bude venovať aj pandémii koronavírusu, ktorý poznačil a urobil problémy nie len pretekárom, ale aj organizátorom a predovšetkým sponzorom. V novej sérii diváci uvidia aj prerušenie sezóny a čo všetko sa počas prerušenia odohrávalo v zákulisí.


Netflix

Seriál je produkovaný tímom ľudí, ktorí natočili dokumentárne filmy ako „Senna“ a „Diego Maradona.“ Bude „F1: Drive To Survive (Season 3)“ pokračovať v nastolenom trende a opäť záujme a vtiahne do zákulisia pretekov svojich fanúšikov Formula 1? To všetko sa dozvieme už 19. marca 2021.

Viac o téme: #F1 #F1: Drive #Hamilton #Lewis #Netflix #season3 #Survive #to