V horore „The Toll“ zaplatíte životom, ak sa vyberiete nesprávnou cestou

Cesta autom s neznámymi ľuďmi je väčšinou plná trápneho ticha alebo zdvorilostných fráz, no niekedy sa môže zvrtnúť až tak strašidelne, ako vo filme „The Toll“. Nový kanadský hororový triler nás vezme sa strašidelnú cestu autom, ktorá neskončí v žiadnom prípade dobre.

Na začiatku filmu spoznáme Cami, ktorá ide na vidiek navštíviť svojho otca a zavolá si na odvoz z letiska šoféra Spencera. Ten je vcelku zvláštny a až príliš komunikatívny, čo miestami pôsobí trochu strašidelne, navyše otcov dom sa nachádza na úplnej samote, a tak sa Cami a Spencer ocitnú v jednom aute dlhšie, než by chceli. Po ceste sa v tmavých lesoch na neupravenej ceste obaja pasažieri stretnú s podivnými javmi, dokonca uprostred cesty zrazia človeka. Keď však skontrolujú, čo sa vlastne stalo, žiadne telo nenájdu. Z lesa im niekto posiela odkaz, že cesta, na ktorej sa nachádzajú je uzatvorená, a že treba zaplatiť poplatok. Obaja začínajú pochybovať o tom, či je všetko, čo sa okolo nich deje skutočné a pomaly upadajú do mánie. Nik z dvojice žiaľ ešte netuší, že na to, aby sa dostali von z lesa bude musieť jeden z nich zaplatiť tajomnému prízraku životom. 


Saban Films

Skutočne mrazivý príbeh plný napätia, strachu a hororovej atmosféry je ako stvorený pre milovníkov tohto žánru. Minimalistický štýl filmu a dej založený na pár postavách nám dodajú pocit, že sa v príbehu nachádzame spolu s nimi. Báť sa spolu pri filme „The Toll“ môžeme už od 30. marca 2021. 

Viac o téme: #2021 #film #horor #horror #man #movie #novinka #paranormal #the #thriller #Toll #triler