Akčný film „Army of the Dead“ vás prevedie bláznivou jazdou po meste hriechu

25. februára 2021 bol zverejnený prvý teaser k očakávanému zombie filmu Army of the Dead. Táto krátka ukážka zachytáva dávku epickej akcie, ktorú film prinesie. Dielo pochádza z réžie Zacka Snydera, ktorý sa po dlhšej odmlke vracia a po prvý krát zakotví na Netflixe.

Režiséra Zacka Snydera určite mnohí poznajú vďaka filmom 300, Man of steel, Watchmen a Batman vs Superman: Dawn of Justice. Za moderným hororom o zombie z roku 2004 (Dawn of the Dead) stál taktiež on. Už pri jeho natáčaní vznikol nápad na Army of the Dead. Okrem réžie sa v tomto filme postaral o samotnú zápletku deja a podieľal sa na scenári. Prvý scenár bol napísaný už v roku 2007, avšak film upadol do zabudnutia na viac ako 10 rokov. Nadšenci zombie filmov sa môžu tešiť na sympatické herecké obsadenie na čele s Daveom Bautistom.

Príbeh vás zavedie do Las Vegas, kde vypukla zombie nákaza a je preto v karanténe. Hlavný hrdina zhromaždí skupinu lupičov a pokúsia sa preniknúť do tejto nebezpečnej zóny. V meste zábavy a hazardu musia splniť nebezpečnú misiu s cieľom vybrať peniaze zo sejfu starého kasína, no dostať sa tam cez zombíkmi zamorené mesto nebude vôbec jednoduché.

Okrem hlavného filmu sa diváci môžu tešiť aj na nadväzujúci projekt Army of the Dead: The Prequel, ktorý priblíži postavu Ludwiga Dietera (Matthias Schweighöfer). Chystá sa tiež animovaná séria s názvom Army of the Dead: Lost Vegas, ktorá okrem počiatku a priebehu nákazy preskúma pôvod postavy Scotta (vo filme stvárnenej Daveom Bautistom).


Netflix

Či sa im podarí úspešne dokončiť najväčšiu lúpež v histórii sa môžeme presvedčiť už 21. mája 2021 na Netflixe.

Viac o téme: #akčný #Army #Bautista #Dave #Dead #film #horror #of #scifi #Snyder #the #Zack #zombie