Winona Oak a ELIO zdieľajú svoje pocity v singli Nobody Loves Me

Všetci sme sa aspoň raz cítili nespokojne so životom, ktorý vedieme, akí sme či dokonca mizerne, že nespĺňame vlastné očakávania. Švédska skladateľka Winona Oak v due so speváčkou ELIO sa týmito pocitmi netaja a dokonca o nich spievajú v novom singli „Nobody Loves Me“.

Spoločne tvoria skvelú dvojku a v texte sa obe vyjadrujú o nedostatočnosti, ktorú často všetci prežívame. Na svojom instagramovom profile Winona zdieľa motiváciu svojim poslucháčom, no zároveň aj priblížila obsah singlu: „Cítite sa, že je úzkosť iba neviditeľná bariéra, ktorú nemožno preraziť? Možno sme zabudli, že sociálne médiá nie sú skutočné a trávime príliš veľa času porovnávaním sa. Tento singel som zložila, aby som sebe aj vám pripomenula, že každý malý krok je krokom vpred. Zavolajte kamošom, venujte sa svojim domácim miláčikom, prejdite sa. Pomáhajte sebe aj druhým a i keď sa zdá, že si vás nik nevšíma, príde nový deň, ktorý môže byť iný.“

Okrem sviežej tváre, speváčky ELIO, sa Winona Oak šplhá po rebríčku slávy. Jej prvý singel s názvom „He Don’t Love Me“ vydaný pred rokom si získal takmer 10 miliónov zhliadnutí, odvtedy je o Winone počuť častejšie. Medzi ďalšie jej hudobné úspechy patrí skladba „With Myself“ či „Control“. Vyniká nielen štýlom, ale tiež púta pozornosť na jej výrazný hudobný prejav. Má za sebou dva albumy a vynechať nesmieme ani spoluprácu s The Chainsmokers. Síce je speváčka ELIO na hudobnej scéne iba necelý rok, zatiaľ stihla vydať 7 songov, ktorých posledný je podčiarknutý spoluprácou s Charli XCX.


Winona Oak

„Nobody Loves Me“ je prvou kolaboráciou dvoch nadaných speváčok a v klipe sa s Winonou dopĺňajú ako parťáčky cez telefón. Od samotnej premiéry singlu 5. marca klip nadobúda počet zhliadnutí, ktorý zatiaľ prekonal počtom 100-tisíc.

Viac o téme: #článok #elio #loves #Me #nobody #novinka #Oak #Winona