Sledujte ikonickú skupinu Rolling Stones na ich tour po Latinskej Amerike

¡Olé, Olé, Olé! A Trip Across Latin America je celovečerný dokumentárny film, ktorý sa odohráva počas turné skupiny Rolling Stones v roku 2016 po desiatich latinskoamerických mestách. Film oslavuje revolučnú moc rock’n’rollu a zaznamenáva samotné turné, miestnu kultúru a jedinečné puto, ktoré existuje medzi obyvateľmi Latinskej Ameriky a skupinou The Rolling Stones.

Vo filme hrá prirodzene hudba ústrednú rolu, ale film navyše užitočne objasňuje aj historickýpolitický kontext. Dokument vám priblíži detaily o tom, ako boli v 60. a 70. rokoch v mnohých latinskoamerických krajinách Rolling Stones a všeobecne rock’n’roll zakázaný, z dôvodu konzervatívnych vojenských diktatúr, ktoré vtedy dominovali na mnohých miestach.

Záverečných 25 minút je venovaných kubánskemu koncertu v Havane, ktorý bol nepochybne najväčšou udalosťou bez Castra ako headlinera, aký sa kedy v krajine uskutočnil.


The Rolling Stones

Dokument spolu so skvelým zvukom a vynaliezavými zábermi poskytuje vzrušujúci zážitok, ako pre hudobníkov, tak i pre obyčajného diváka. The Hollywood Reporter dokonca zaradil dokument ¡Olé, Olé, Olé! medzi jeden z najlepších filmov veľkých jesenných festivalov a označil ho za vzrušujúci, vynaliezavý a prekvapivo emotívny.

Viac o téme: #¡Olé #A #Across #America #dokument #Latin #rock-n-roll #Rolling #Stones #Trip