Karmen Pál – Baláž prichádza nielen s novým singlom, ale tiež aj s novou kapelou

Tomáš Karpel, Universal Music s.r.o.

Karmen Pál- Baláž prichádza s novinkami. Po vydaní svojho debutového albumu Kúzlo v roku 2019, prichádza Karmen s novým singlom „Nie je to len mnou“. „Pesnička vzišla z novej hudobnej spolupráce s gitaristom, kamarátom a autorom skladby. Volá sa Ján Kmec“ približuje vznik novinky Karmen.

„Som rada, že ma s ňou oslovil. Urobila som menšie úpravy v melodických linkách, a s gitaristom z mojej novej kapely, Filipom Kluknavským, sme sa pustili do nahrávania v štúdiu HookFabrique. Filip sa producentsky postaral aj o výsledný zvuk skladby“ predstavuje Karmen autora a tiež producenta skladby.

„Všetko sa mi zdalo byť také zdĺhavé, posúvali sa nám termíny kvôli opatreniam. Ale na to si už pomaly ale isto zvykám, keďže pred rokom som natáčala videoklip po povinnej dvojtýždňovej karanténe. Napriek tomu, že to bol zdĺhavý proces, všetko má svoj správny čas a myslím, že výsledok stojí za to. Prajem si, aby som už mohla opustiť okres, stretnúť sa s kapelou v Košiciach, zahrať si a v neposlednom rade vystúpiť na pódiu. S novou kapelou máme nacvičený repertoár, ale minulom roku sme spoločne odohrali prvý koncert až online. Teším sa z novej pesničky, som šťastná z toho, že môžem priniesť do tohto obdobia kultúrneho ticha niečo nové, a hlavne pozitívne“ uzatvára Karmen.


Karmen Pál-Baláž

Zrazu sa to všetko spája,
zrazu mi to zmysel dáva,
a nie je to len mnou
a nie je to len mnou.

Viac o téme: #jankmec #karmenpál-baláž #niejetolenmnou #novinka #singel