Ondrej Jurišta reaguje na momentálnu situáciu novým videoklipom „SLOBODA“

Navždy Mladí label

Mladý raper z vydavateľstva Navždy Mladí, po úspešnom dvojalbume “Introvert/Extrovert” a hudobnom albume “Requiem” chystá na jar nový album. Ondrej vypustil von už niekoľko videoklipov z tohto pripravovaného projektu a opäť prichádza s daľšou novinkou “Sloboda”.

Interpret v skladbe nepriamo naznačuje, že volnosť pohybu a sloboda slova už nie je taká samozrejmosť, ako tomu bývavalo. Možno názvom by sa dalo čakať, že skladba bude ostro kritizovať všetko to dianie okolo nás, no paradoxom je, že si Ondrej len vychutnáva slobodu. Poukazuje na všetko, čo za tie roky usilovnou prácou získal a takisto naznačuje, ako si váži to že sa môže voľne vyvážať ulicami a v štúdiu prejavovať svoje názory na mikrofón.


Navždy Mladí Label

„Myslím si, že by sme si mali viac vážiť samých seba a to, že môžme slobodne konať a rozvíjať sa. Nechcel som ľudí depkovať rýmami kam spoločnosť momentálne smeruje. Radšej som ukázal na to, čo všetko máme a že si to musíme viac vážit, aby sme to nestratili.” -dodal Ondrej Jurišta.

O vizuál sa postaral mlaďunký talent Ottakar, ktorý jednoduchosťou a krásou zaznamenal Ondrejovu slobodu. Natáčalo sa aj v priestoroch LVGNC studios. Hudobnú produkciu od Raskulla doplnil aranžmánmi Dominik “RE5” Kertys a takisto song zmixoval a zmastroval. Nahrávalo sa v štúdiu Navždy Mladí. Ako už bolo spomenuté Ondrej plánuje vydať nový album, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta už koncom Jari.

Viac o téme: #novinka #ondrejjurista #singel #Sloboda