Evanescence o ich prekážkach na ceste k úspechu v novinke „Better Without You“

Evanescence, americká rocková skupina, vznikla v 1995 v Arkansase. Založila ju speváčka Amy Lee s gitaristom Benom Moodym. Kapela sa preslávila až v roku 2003 s ich prvým albumom Fallen. Po celom svete sa z neho predalo viac než 15 miliónov kópií, vďaka čomu sa im podarilo získať dve ceny Grammy. Evanescence, kapela vyznačujúca sa textami o rôznych témach od lásky až po beznádej, predstavuje siedmu skladbu z pripravovaného štúdiového albumu.

Novinka s názvom Better Without You vyšla pred pár dňami. Je o ceste Amy Lee za jej hudobným snom. Je o všetkom, čo musela počas svojej kariéry prekonať, kým dosiahla to, po čom túžila. Každý verš odkazuje na inú prekážku, ktorej musela čeliť. Názov piesne poukazuje na ukončenie spolupráce s bývalým vydavateľstvom, ktoré bránilo v rozvoji ich umeleckej slobody. Kapela sa osamostatnila a vydala sa na svoju novú cestu bez obmedzovania, ktorú zosobňuje aj pripravovaný album.


SME, WMG, UMG (on behalf of BMG Rights Management (US) LLC)

Pieseň Better Without You je jednou z dvanástich skladieb ich piateho albumu s názvom The Bitter Truth, ktorý by mal byť vydaný 26. marca 2021.

Viac o téme: #album #amy #better #evanescence #lee #new #song #thebitter #truth #without #You