DJ Snake a Selena Gomez v spoločnej novinke s názvom „Selfish Love“

DJ Snake a Selena Gomez spojili opäť svoje sily a predstavujú pieseň s názvom „Selfish Love.“ Medzi hudobníkmi ide v poradí o druhú spoluprácu po skladbe „Taki Taki.“ Dvojjazyčný singel bude súčasťou pripravovaného EP albumu Seleny Gomez s názvom „Revelación,“ ktorý má vyjsť dnes, 12. marca.

Videoklip „Selfish Love“ je režírovaný oceňovaným filmárom Rodrigom Saavedrom, ktorý zobrazuje Selenu Gomez ako prevádzkovateľku farebného surrealistického kaderníckeho salóna.

„Keď bol celý svet oddelený od seba, neustále som hľadal a pracoval iba na čistých a dobrých vibráciách,“ hovorí o piesni DJ Snake. „Chcel som robiť hudbu pre svet a zmiešať všetky svoje obľúbené vplyvy afro podmazu, latino hudby, niečo, čo by pôsobilo uzemnene a organicky. Porozprávali sme sa so Selenou a po ‘Taki Taki’ sme museli dať svetu ďalšiu skladbu so sviežimi letnými tónmi. Niečo, čo keď si prvýkrát vypočujete, tak vám to evokuje leto. Názov „Selfish Love,“ čo v preklade znamená  „Sebecká láska“ pre nás prišiel veľmi prirodzene a myslím si, že je to perfektný vývoj pre našu spoločnú kariéru.“

DJ Snake vydal v septembri 2018 album „Taki Taki“, ktorý obsahuje aj speváčku Cardi B a speváka Ozuna.


© 2021 DJ Snake Music Productions Limited, under exclusive license to Interscope Records, a division of UMG Recordings, Inc.

Selena Gomez vydala už dva single z pripravovaného EP albumu „Revelación“ a to „De Una Vez“ a „Baila Conmigo.“ Svoju prvú sólovú pieseň v španielčine s názvom „Un Año Sin Lluvia“ speváčka naspievala už v roku 2010. Projekt „Revelación,“ nadväzuje na jej album Rare z januára 2020.

Viac o téme: #DJ #Gomez #love #Revelación #Selena #Selfish #Snake