Reminiscence: Hugh Jackman snažiaci sa nájsť svoju stratenú lásku vo víre spomienok

„Vydáš sa na cestu do svojich spomienok. Na miesto v čase, kde si už bol. Všetko, čo musíš urobiť, je nasledovať môj hlas.“

Reminiscence je americký sci-fi dramatický thriller, ktorý napísala a režírovala Lisa Joy. Svetlo sveta uzrie vďaka spoločnosti Warner Bros. Pictures. Hlavnú úlohu si zahrá známy herec a spevák Hugh Jackman, ktorého poznáme z filmovej série X-Men ako Wolverina alebo muzikálu The Greatest Showman. Ďalšími hercami sú Rebecca Fergus, Thandie Newton, Daniel Wu a Cliff Curtis.

Nicolas Bannister (Hugh Jackman) je drsný a osamelý veterán žijúci v Miami, ktoré je v blízkej budúcnosti zaplavené stúpajúcimi morami. Je odborníkom na nebezpečné povolanie. Svojim klientom ponúka možnosť znovu prežiť akúkoľvek spomienku, po ktorej túžia. Jeho život sa zmení, keď stretne záhadnú a okúzľujúcu Mae (Rebecca Ferguson). To, čo sa začne ako každodenná príležitosť prežiť niečo, čo je už stratené, sa zmení na vášnivý milostný pomer. Ale keď spomienky iného klienta zapájajú Mae do série násilných trestných činov, Nicolas sa musí ponoriť do temného sveta minulosti, aby odhalil pravdu o žene, ktorej sa stal obeťou.


ONE Media

Premiéra dramatického filmu Reminiscence je naplánovaná na 3. septembra 2021. Prvé ukážky z filmu si môžete pozrieť v traileri nižšie.

Viac o téme: #dráma #Fergus #fi #film #Hugh #Jackman #Rebecca #Reminiscence #sci