Zber medailí – Jedinečný projekt štartuje na Slovensku

PhDr.Mgr. Jaroslava Mareková

Najväčšia športová výzva tohto leta, je tu! Najmä pre bežcov, ale aj pre cyklistov a turistov všetkých vekových kategórií, ktorým nechýba odhodlanie, neboja sa výziev a hľadajú športový program pre celú rodinu na celé leto. Práve pre nich štartuje Zber medailí 2021.

Prvá celoslovenská bežecká liga
Súčasťou Zberu medailí je už teraz viac ako sto bežeckých podujatí z celého Slovenska. Kultové behy s pravidelnou niekoľkotisícovou účasťou, ale aj behy z menších miest s nezameniteľnou atmosférou. Cestné aj krosové, maratóny aj ultra maratóny, štafetové aj detské. Vďaka organizátorom všetkých bežeckých podujatí, ktorí sa rozhodli, do Zberu medailí zapojiť, sa podarilo vytvoriť prvú celoslovenskú bežeckú ligu. Je to súťaž, ktorej víťazom môžete byť aj vy! Neláka vás získať tento titul?

Cyklisti aj turisti
Ak ani stovka slovenských behov pre vás nie je dostatočnou výzvou, nevadí. Zber medailí na kolesách je päťmesačná súťaž pre cyklistov z celého Slovenska. 60 cyklotrás a stanovených bodov v celej krajine, ktoré budú súčasťou cyklo-výzvy, čakajú na toho, kto ich ako prvý pokorí. Mysleli sme aj na turistov a pripravili sme pre nich sedem celoslovenských turistických výziev. Zvládnete Malokarpatskú jedenástku, hrebeňovku Zobor – Žibrica alebo našu čiernobielu výzvu na východe Slovenska? Každá je inde, každá je iná a na ich splnenie budete mať len mesiac. Výhry v každej z nich však stoja za to!

Až 10 medailí a krásne ceny!
Každý, kto sa zapojí do Zberu medailí získa množstvo benefitov a hodnotný štartovací balíček. V ňom čaká športové tričko s vlastným menom, športová buffka a športová fľaška. Kto sa bude snažiť, môže počas celého Zberu získať až 10 originálnych medailí! V každej kategórii a výzve súťažíme o hodnotné ceny. Tí najlepší bežci získajú štartovné na rok 2022 na preteky od Bratislava Marathon Team, štartovné pre celý tím na The RUN SLOVAKIA, Od Tatier k Dunaju či Štefánik trail. Vo výzvach súťažíme o víkendové pobyty napríklad v Penzióne Zoborská***, v Parku pod Borovicou alebo na prekrásnej chate Kubínka na Orave a pre cyklistov je pripravený elektropohon Rubbee X od Terrabike. Cien je veľa a ešte budú pribúdať. Sú krásne a čakajú na svojich nových majiteľov.


Magazín RADAR

Vytvor si konto a sleduj poradie
Aká by to bola súťaž, keby ste nevideli, kto práve vedie? Každý registrovaný zberač dostane vlastné konto, v ktorom bude mať prehľad o svojich behoch, výzvach či absolvovaných cyklotrasách. V kalendári Zberu medailí budú vyznačené behy, o ktorých budú neustále informovaní a v priebežnom poradí môžu sledovať, kto je aktuálne tým najlepším bežcom.

Tímová výzva
Vieme, že športovci potrebujú vždy nejakú poriadnu hecovačku. Priebežné poradie ňou môže byť, ale ak by to nestačilo, Zber medailí ponúka aj súťaž tímov. Vytvorte svoj vlastný tím, využite zvýhodnené tímové štartovné. Navzájom sa podporujte a motivujte a zaútočte na ceny pre najlepší ženský, mužský alebo zmiešaný tím.

To stále nie je všetko!
Zber medailí v sebe ukrýva aj spoločenský, charitatívny a ekologický rozmer, o ktorých sa dozviete viac na webe. Čerešničkou na torte pre tých, ktorým by bolo stále málo je Absolútna výzva Zberu medailí 2021, ktorá zberačov preverí doslova po každej stránke. Trúfate si?

Registrujte sa už teraz na ZBER MEDAILÍ a prijmite najväčšiu športovú výzvu tohto leta. Pozor, kapacita je obmedzená!

Viac o téme: #beh #cyklistika #leto2021 #maratóny #projekt #rodinnepodujatie #štafety #turistika #zbermedaili