Hviezda európskej tanečnej scény Inna prichádza s novým klipom ku skladbe „Flashbacks“

Rumunská speváčka a skladateľka Inna vydala 27. novembra 2020 svoj siedmy štúdiový album „Heartbreaker“, z ktorého pochádza aj skladba „Flashbacks“. K úprimnej skladbe nedávno predstavila aj nový videoklip.

Zaujímavý príbeh „Flashbacks“ hovorí o neistej a zmätenej mladej žene, ktorá sa snaží nechať odísť zo svojho života veľmi výnimočnú osobu. Stratená láska je na míle vzdialená a všetko čo jej ostalo sú ich spoločné spomienky. Spomienky, ktoré ju sprevádzajú na každom kroku spôsobujú v jej vnútri neúplnosť. Rytmické inštrumentály v emotívnej skladbe dotvárajú prvky elektro-popu a elektronickej tanečnej hudby. Započúvať sa tak môžete do harmonickej melódie, ktorú dopĺňajú príjemné vokály rumunskej hviezdy.

Album „Heartbreaker“ obsahuje 10 piesní, ktoré boli napísané a nahraté v novembri 2020 počas troch týždňov stretnutí v Dance Queen’s House. Toto obdobie strávila speváčka v spoločnosti najlepších rumunských producentov, skladateľov a umelcov, ktorí s ňou pracovali na albume. Prostredníctvom každodenne pridávaných vlogov na YouTube kanáli tak informovala fanúšikov o priebehu spolupráce v prenajatom Bukureštskom dome. Po jej experimentálnom šiestom štúdiovom albume „Yo“ z roku 2019 sa v najnovšom albume vracia k EDM žánru, ktorý je jej tak blízky.


Global Records

Videoklip pre „Flashbacks“ režíroval Bogdan Păun a nakrútený bol v Palazzo Versace v Dubaji a Domeniul Manasia v Rumunsku. Uverejnený bol 26. februára 2021.

Viac o téme: #článok #Flashbacks #Inna #videoklip