Čo taja obyvatelia nového susedstva? V seriáli „THEM“ sa pripravte na zimomriavky

Začínať život na neznámom mieste sa nie vždy môže skončiť tak, ako očakávame. Amerika opäť nesklamala a prináša nám nový televízny seriál s názvom „THEM“, v ktorom sa realita prelína s tými najhoršími fantáziami. Čo čaká nových obyvateľov v ich novom domove?

Prichádzajúca seriálová antológia „THEM“ sa úzko dotýka témy teroru v Amerike. V prvej sérii sa stretávame so životom v 50. rokoch minulého storočia. Rodinka afroamerického pôvodu sa z pokojnej North Carolina presťahuje do belošskej štvrte v Los Angeles. Všetko ide hladko, no keď sa rodinka v novej štvrti začne konečne cítiť ako doma, susedia odhalia svoju pravú tvár a urobia všetko pre to, aby sa ich zbavili. 

Za produkciou seriálu stojí Lena Waithe spoločne s Little Marvin a zdá sa, že ich spolupráca nesie nadpriemerný výsledok. Little Marvin ako producent predstavil už v roku 2006 svoju drámu „The Time Is Now“, ktorá rozoberá americkú politickú situáciu v celkom nových objavoch. Lenu Waithe svet pozná nielen ako producentku, ale hlavne ako herečku s mnohými nomináciami a dvoma výhrami. Má za sebou širokú škálu komédií a divadelných hier a v roku 2020 sa objavila v seriáli „Big Mouth“, kde stvárnila postavu Leny.


Amazon Prime Video

Nová seriálová antológia „THEM“ bude dostupná na streamovacej službe Prime Video a očakávať ju môžeme už 9. apríla.

Viac o téme: #článok #dráma #horror #novinka #primevideo #them #thriller