Ava Max v novom klipe ,,My Head & My Heart“ rozpáli celý klub

Ak ti chýba párty život, tento klip radšej ani nepozeraj! Americká speváčka Ava Max je povestná svojimi tanečnými hitmi ako ,,Sweet but Psycho“ či ,,Salt“ a jej najnovšia pesnička ,,My Head & My Heart“ nie je výnimkou.

Ava často pridáva do svojich piesní vzorky melódií starých skladieb, ktoré boli populárne v minulosti. Vždy si k nim vymyslí vlastný text, ktorý sa tam dokonale hodí. Nestarnúcim melódiám tak dáva novú šancu a dokazuje, že aj v modernej hudbe 21. storočia sú stále trendy. V piesni „My Head & My Heart“ použila ruskú euro dance klasiku 90 rokov „Pesenka“ od Ruki Vverh, avšak skoro všetci ju poznáme podľa coveru nemeckej euro dance skupiny ATC – „Around The World“. 

Pred mesiacom pridala na svoj Youtube kanál akustickú verziu tejto piesne, no oficiálny videoklip vyšiel až 25. februára.


WMG (v mene spoločnosti Atlantic Records); UMPI, Warner Chappell, Sony ATV Publishing, BMI – Broadcast Music Inc., CMRRA, ООО ‚Медиа Лэнд‘ / Media Land LTD, Kobalt Music Publishing, IRICOM a spolky vlastníkov práv na hudbu (8)

V prvej scéne videoklipu vidíme ako nahodená Ava s klobúkom vyráža so svojimi priateľkami na nočný výjazd. Prichádzajú do klubu a párty môže začať! Ava svojím čarom a tanečnými pohybmi okúzli každého muža a spôsobí, že od nej jednoducho nebudú môcť odtrhnúť oči! Zo stoličky vás prinúti postaviť sa aj parádna choreografia. Dúfajme, že ju čoskoro budeme môcť predviesť aj my na tanečnom parkete a nielen v priestore našej izby.

Viac o téme: #Ava #Head #Heart #klip #Max #my #novinka #pop