Young Rock, komediálna séria o najväčšej hviezde Hollywoodu

V novom komediálnom seriáli o živote The Rocka, uvidíme jeho ťažkú, ale o to zábavnejšiu cestu na vrchol. Táto séria mapuje Dwaynov život predtým ako sa stal celosvetovo známou osobnosťou, jeho mladosť a dospievanie, ďaleko pred jeho úspešnou hereckou kariérou.

Príbeh zobrazuje Johnsona keď mal 10, 15 a 18 rokov, teda tie fázy života, ktoré The Rock považuje za svoje prelomové a ktoré určili jeho životný smer. Dej sa zameriava na formovanie Johnsona, vplyv jeho rodiny a kamarátov na jeho život a v neposlednom rade nám zobrazuje The Rocka tak ako ho málokto pozná, ako univerzitného hráča amerického futbalu v drese Miami. Uvidíme okamihy jeho života, vďaka ktorým je dnes tým kým je, osobou ktorá je pre obrovské množstvo ľudí inšpiráciou a motiváciou. Nakukneme aj na jeho wrestlingové začiatky a uvidíme aká náročná je táto práca.


Movie Coverage

Dwayne The Rock Johnson spolupracoval pri tvorbe tejto skvelej šou a tak sa môžeme tešiť na poriadnu dávku jeho povestného humoru. Tento seriál o najväčšej Holywoodskej hviezde vyjde už onedlho na Americkej televíznej stanici NBC.

Viac o téme: #Dwayne #hollywood #Johnson #komédia #NBC #rock #seriál #the #Wrestling #Young