Sherlock Holmes a Dr. Watson tentoraz v novom, mysterióznom prevedení

Na sklonku 19-teho storočia v Londýne vyčíňajú záhadné nadprirodzené sily, ktoré sa Dr. Watson s partiou vyvrheľov a s tajomným Sherlockom Holmesom snažia vyriešiť.

Príbehy z pera Sira Arthura Conana Doyla iste pozná každý a sfilmované boli nespočetne veľakrát. Tentoraz sa však na svoju neochvejnú logiku nemôžu spoliehať, pretože proti nim stoja nadprirodzené bytosti a javy, ktoré prekračujú prah racionality.

Irregulars je partia teenagerov z predmestia Londýna, ktorá živorí na okraji spoločnosti. Zarábajú si práve prácou pre miestnych detektívov. Robia im tzv. špinavú robotu. Dr.Watson tu vystupuje ako hlavná postava, zatiaľ čo Holmes mu robí akéhosi „tienistého parťáka“. Táto skupina sa objavila už v prvom Doylovom románe a dokopy sa objavila v troch. V roku 2007 bol natočený aj film Baker Street Irregulars, no a teraz spoločnosť Netflix uvádza aj seriál, ktorej prvá séria má zatiaľ 8 epizód.


Netflix

Fanúšikovia Sherlocka a mysterióznych seriálov si iste prídu na svoje. Premiéra je naplánovaná na 26.3.2021 na Netflixe.

 

Viac o téme: #anglicko #Arthur #Conan #Doyle #Dr.Watson #Holmes #krimi #londýn #mysteriózny #mystery #seriál #Sherlock #Sir