Chloe x Halle vytvárajú nový hudobný žáner – ich vlastný

„Miluj ma v bezbožnej hodine.“ odkazujú mladé zverenkyne popovej kráľovnej popu. Chloe x Halle označujú ich fanúšikovia ako samostatný hudobný žáner.

Chloe a Halle Baileyové sú mladé a talentované sestry. Ich začiatky majú korene v malých hereckých úlohách a neskôr začali zverejňovať svoje hudobné videá na Youtube. Spevácke duo malo obrovské nadanie, keď si ich všimla samotná hviezda Beyoncé. Popová kráľovná sa stala ich mentorkou a neskôr podpísali zmluvu pod jej značkou, Parkwood Entertainment.

Speváčky majú na svojom už niekoľko úspešných skladieb. Koncom februára zverejnili ich nový singel „Ungodly Hour“. Skladbu z albumu Ungodly Hour sprevádza do očí bijúci klip režiséra Alfreda Marroquína. V klipe sa sestry ukazujú v modrých kombinézach v tajomnom laboratóriu. Speváčky pózujú a vlnia sa do rytmu piesne. V pozadí blikajúce svetlá  dotvárajú tajomný efekt. Text skladby aj videoklip prirodzene vtiahnu poslucháča priamo do rytmu skladby.


SME (on behalf of Parkwood Entertainment/Columbia); LatinAutorPerf, LatinAutor – Warner Chappell, LatinAutor – UMPG, CMRRA, UMPI, BMI – Broadcast Music Inc., Warner Chappell, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, UMPG Publishing, and 10 Music Rig

Dievčatá sa vyjadrili k ich mentorke Beyoncé a jej pocitom k skladbe. „Chápe, čo to znamená byť umelkyňou, takže keď tvoríme my, sú to čisto naše vlastné nápady, vlastné texty a melódie. Máme úplnú tvorivú slobodu. Necháva nás roztiahnuť krídla, experimentovať, robiť to, čo chceme. Jej poznámky samozrejme milujeme a oceňujeme. Má predsa toľko skúseností. Keď sme jej poslali náš posledný album Ungodly Hour, sotva mala nejaké poznámky – čo je vzácne, pretože je kráľovnou Panny. Boli sme len na podlahe a tak šťastní a vďační, že sa jej tento projekt páčil.

Viac o téme: #Beyoncé #chloe #halle #hour #hudba #music #Nová #premiéra #ungodly #x