Fanúšikovia seriálu RIVERDALE sa dočkajú pokračovania

Každý z vás určite už zažil pocit, kedy si zapol náhodný seriál a zrazu sa z toho stala úplna závislosť. Vtiahne vás do deja rýchlosťou svetla a vy nestíhate vnímať ani čas ani priestor a dokonca viete stráviť pri ňom x hodín. Inak tomu nebolo ani v prípade seriálu Riverdale.

Ako iste viete, Riverdale je americký, dramatický seriál, ktorý je inšpirovaný komiksom z dielne Archie Comics a historicky prvá časť bola odvysielaná v roku 2017 na americkej televíznej stanici The CW. Každá epizóda má v priemere 40 minút. Dej sa odohráva v mestečku Riverdale, ktoré poznačila vražda jedného študenta Jasona Blossoma, ktorý sa so svojou sestrou plavil na loďke a odvtedy po ňom nebolo ani stopy. Ich spolužiaci Betty a Jughead sa snažia odhaliť, kto môže byť za jeho smrť a zmiznutie zodpovedný. Každá z postáv má svoje tajomstvá, ktoré sa postupne odkrývajú na povrch. Keďže je to typický americký seriál, témy ako neopätovaná láska, protivná cheerleaderka, šikana, či románik s učiteľkou nesmú chýbať.

Skvelou novinkou je, že všetci fanúšikovia tohto seriálu sa dočkajú piatej série, v ktorej sa toho opäť veľa udeje. Prvá časť piatej série bola odvysielaná na Netflixe v stredu 20. januára a k dnešnému dňu už máme aj ďalších 7 nových častí. Uvidíme ples, promócie a dúfajme, že sa vyrieši aj záhada videokazety. Rovnako sa dozvieme aj čo sa deje medzi Chicom a tiež Cherlesom. Prídu na rad aj nové postavy, vrátane vnučky Pop Tate, Tabithy Tate, ktorá príde do Riverdale. Podľa informácii z relácie That Hashtag Show, bude mať niekoľko členov základnej štvorky aj nové milostné záujmy. Dozvieme sa aj backstory pre postavu Toni, ktorá je „Serpent Queen“ a znovu otvorila „White Wyrm“.


Netflix Asia

No neviem ako vy, ale ja sa už nemôžem dočkať. Máme tu nejakých milovníkov Riverdale?

Viac o téme: #5 #Netflix #new #riverdale #season #series