R3HAB a Fafaq nás odpália novým singlom „Ringtone“

R3HAB sa spojil s poľským začínajúcim producentom Fafaq a DNF a tak vytvorili veľmi špeciálnu domácu skladbu „Ringtone“, kde nám odkazujú na to, aby sme odložili telefóny a tancovali.

Fadil El Ghoul, ktorý je známy pod svojím pseudonymom R3HAB, je holandský DJ. V roku 2018 skončil na 12. mieste medzi Top 100 najlepšími DJmi sveta. Remixoval skladby pre celý rad umelcov, vrátane Katy Perry, Lady Gagy, Taylor Swift, Rihanny a mnohých ďalších. Fafaq pochádza z Poľska. Svoje hudobné dobrodružstvo začal už ako 14 ročný. Dnes jeho schopnosti oceňujú poslucháči na najväčších udalostiach a festivaloch v Poľsku. Jeho tvorba je rôznorodá. Venuje sa hudbe od Bass & House až po electro-house.

DNF je hudobný producent a DJ. V roku 2015 začal pridávať svoje piesne na poľský hudobný trh. Prelomovým okamihom jeho kariéry bola pieseň „SICK“, ktorou si získal srdcia poslucháčov po celom Poľsku. Milióny pozretí na YouTube a Spotify, spôsobili, že DNF je jedným z najuznávanejších umelcov v krajine.


R3HAB

Talentovaní producenti vytvorili nový singel „Ringtone“, ktorý obsahuje špinavé basové linky, rytmické bubny a chytľavé vokálne háčiky, ktoré pripomínajú všetkým fanúšikom, že niekedy treba odložiť mobil a tancovať. Pieseň má v sebe pôsobivú melódiu a moderné technické prvky, ktoré keď sa navzájom skombinujú vytvárajú skutočný banger. Zámerom R3HAB, Fafaq a DNF je vytvoriť pre poslucháča únik do virtuálnej reality.

Pieseň bude zahrnutá do albumu „Soundstorm Volume 1“, na ktorom budú skladby aj od ďalších významných interpretov ako David Guetta, Tiesto, Marti Garrix a podobne. Skladbu si od 4. marca 2021 môžeme vypočuť na rôznych platformách.

Viac o téme: #DJ #DNF #Fafaq #music #R3HAB #Ringtone