Pretend It’s a City: Ako vníma New York slávna kritická humoristka?

Novinka v dokumentárnom portfóliu legendárneho Martina Scorseseho, Pretend It’s a City, vám ukáže New York očami dokonale dôvtipnej Fran Lebowitzovej. Táto séria predstavuje po desiatich rokoch nezáväzné pokračovanie úspešného dokumentu v réžii Scorseseho, Public Speaking, v ktorom Fran tiež figurovala ako hlavná aktérka.

Komediálny dokument je založený na konverzáciách medzi Fran a Martinom, ktorí majú okrem dlhodobého priateľstva spoločné aj to, že sú rodení Newyorčania. Avšak hlavné slovo v rozhovoroch má najmä Fran, ktorá trefne, ale za to humorne kritizuje spoločenský život v New Yorku. Ako sama hovorí, Fran je žena, ktorá má názor na všetko a Pretend It’s a City je toho veľmi dobrým príkladom. Mnohí ju považujú aj za najzábavnejšiu osobnosť vôbec. Okrem jej názorov na obšírne sociálne témy, vám cez historky a príbehy vyrozpráva časti jej osobného života. Ak ste doteraz nepoznali Fran, nikdy neboli v New Yorku a túžite ho spoznať, to vôbec nevadí. Skúsená a ostrieľaná humoristka vás rada prevedie životom v najľudnatejšom americkom meste a nič vás neminie. Pretend It’s a City vás okúzli svojím podielom zábavných myšlienok a ironických pozorovaní, z ktorých mnohé sa naozaj oplatí vypočuť a zaznamenať.


Netflix

Divákmi oceňovaný Pretend It’s a City si nenadarmo získal srdcia a bránice mnohých vďaka dômyselnému zmyslu pre humor a osobnosti Fran Lebowitzovej a môže si získať aj to vaše, pretože na Netflixe je seriál dostupný od 8. januára 2021.

Viac o téme: #biografia #biography #comedy #documentary #franlebowitz #komédia #martinscorsese #Netflix #netflixdocumentaryseries #netflixdokumentarnyserial #newyork #newyorkcity #pretendit-sacity #pretenditsacity #series