Jedinečná postava Cruelly de Vil odhalí svoju diabolskú históriu

Poznáme ju ako nesympatickú postavu zo 101 dalmatíncov, no nikto z nás netuší, aká je Cruellina skutočná identita. Otázky a odpovede kolovali pekných pár rokov a vyzerá to tak, že konečne dostaneme odpoveď na pravú mieru. Walt Disney prichádza s novým filmom, v ktorom postavu Cruelly rozoberá do poslednej bodky.

Dej prebieha v 70. rokoch minulého storočia v Londýne, kedy sa zmrákalo k punk rockovej revolúcii. Mladá Estella, kreatívna a chytrá podfukárka, je v tom čase odhodlaná svojimi módnymi výstrelkami preraziť za každých okolností. S dvomi zlodejmi, ktorí zdieľajú jej zmysel pre rebéliu sa stane ikonou londýnskych ulíc a práve tieto udalosti padnú do oka legende módneho priemyslu, Barónke von Hellman. Ich vzťah sa však začne po nepríjemných odhaleniach meniť, čo v Estell prebudí jej podlú stránku a premení ju na elegantne pomstychtivú Cruellu.

Hlavnú úlohu stvárnila herečka Emma Stone, ktorá sa objavila už v nie jednom hollywoodskom filme. Medzi jej najväčšie úspechy patrí azda samotný „La La Land“, kde vytvorila idylický pár s hercom Ryanom Goslingom. Vo filme „Cruella“ budeme mať šancu Emmu vidieť naopak ako ikonickú a rebelskú postavu Cruelly, ktorá sa len tak nevzdáva. Druhou hviezdnou herečkou je držiteľka dvoch Oscarov, Emma Thompson, ktorá vo filme obsadila rolu Barónky von Hellman.


Walt Disney

„Cruella“ ponúka hneď dva trailery a ten najnovší mal premiéru 15. marca. Aj napriek tomu, že je oficiálna premiéra filmu plánovaná na 28. mája tohto roku, isté však nateraz ostáva, že sa máme na čo tešiť.

Viac o téme: #článok #comedy #crime #cruella #emmastone #emmathompson #novinka #trailer2