Maroon 5 a Megan Stallion využili zvláštny surrealizmus

Touto nezvyčajnou kolaboráciou asi prekvapili mnohých svojich fanúšikov, ale ako umelci svojou kreativitou nie. Môžete sa tešiť na naozaj zábavný klip „Beautiful Mistakes“ plný celebritných priznaní zasadený vo zvláštnom prostredí.

Kľúčik viny svojej minulosti si každý z nás nesie osobitne a každý má pre seba stanovenú individuálnu karmu. Z pesimistického pohľadu je toto stanovisko možno reálne, ale v súčasnosti existujú rozmanitejšie teórie ako si užívať život, odpúšťať si alebo nebrať život príliš vážne a byť spokojný s tým zlým a dobrým, čo sme si prežili.

Umelci mali voči spoločnosti vždy takú malú výhodu – a to je, že môžu kontroverzne vyjadrovať svoje myšlienky, nezastupujú štát, ale samých seba. Chyby robíme, lebo sme ľudia a o tom, čo daní umelci tohto videoklipu považujú za prvoradé, ako sa rozhodujú, či ako odpúšťajú svojím bývalým partnerom, je možné zistiť už len jedným kliknutím na odkaz pod článkom.


Interscope Records

Život je jedna veľká jazda a líder skupiny Adam Levine si zobral na výlet raperku – dnešným dňom už slávnu držiteľku Grammy, Megan Thee Stallion. Adam zmiešal svoj klasický energický popový štýl a Megan „split the words“ techniku. Vo videoklipe vzájomne konverzujú a samotnú atmosféru spojili s hlavnou myšlienkou videoklipu asi tak excentrickým spôsobom ako sú ich názory. Spojením vizuálov sa im podarilo vytvoriť „energiu letu“ a výsledok pôsobí psychedelickým dojmom. Adam si prelietava oblohou ružovým autom nad L.A. v mimoriadne pohodovej atmosfére.

Títo umelci sú síce tak rozdielni, ale zároveň tak podobní. Prítomnosť Megan v tomto diele sa dá brať za symbolickú – svojím hlasom si už získala mnoho obdivovateliek, a to najmä ženského publika hovoriac o ženskej emancipovanosti. A Adam taktiež hovorí o mužskej emancipovanosti. Každá minca má predsa dve strany.

Každopádne Adam videoklipom podčiarkol čoskoré vydanie nového albumu po hitoch ako „Girls Like You“ alebo „Memories“ a tento klip si môžete pustiť na streamovacích službách už od 11. marca 2021.

Viac o téme: #5 #Amerika #Beautiful #hudba #klip #Marron #Megan #Mistakes #Stallion #Thee #videoklip