Ovládne deephouse na Slovensku nová skladba od LUISDEMARK?

Lukáš Vávra / LUISDEMARK

Nie je tajomstvo že Slovensko má nadaných hudobníkov. Svedčí o tom aj novinka s názvom Forever, ktorú vydáva slovenský Dj a producent menom Luis De Mark. Luis De Mark s vlastným menom Lukáš Vávra je rodák z Banskej Bystrice, ktorého vášňou je hudba.

Hudba ho napĺňa už od malička a práve preto sa dostal v posledných rokoch medzi najlepších umelcov na Slovensku v tejto kategórií. Úspech si zapísal už v minulom roku, kedy na labely Big & Dirty Records vydal skladbu „My French“ ktorú si obľúbili aj známi umelci ako Dannic, R3hab, Firebeatz a mnoho ďalších.

Novinka s názvom „Forever“ ktorú vydáva Švédske vydavateľstvo UFO recordz sa nesie v duchu tzv. deephouse, kde nás už na začiatku skladby sprevádza príjemný vocal. Jeho najnovšia skladba nesie v sebe odkaz o slobode, po ktorej už väčšina umelcov túži. V klipe, ktorý je energický pestrý a zaujímavý, znázorňuje hlavnú postavu sám autor tejto skladby Luis.


LUISDEMARK

Môžeme povedať, že v klipe je vidieť tzv. klasický deň umelcov ešte pred vystúpením. Videoklip sa nesie v duchu názvu skladby „Forever“ čo v preklade znamená navždy. Že by navždy v našich srdciach? Nám neostáva nič iné ako dúfať, že sloboda sa čoskoro vráti. Predsa, po ničom inom sme nikdy netúžili. Skladbu Forever si teraz už vieš vychutnať na všetkých streamovacích platformách ako sú Spotify, Apple Music a ďalšie.

Viac o téme: #djluisdemark #Forever #novinka #singel