Justin Bieber so svojim novým albumom Justice vydáva aj videoklip ku skladbe „Peaches“

Okrem svojho nového albumu vydal Justin Bieber aj videoklip k najnovšiemu singlu s názvom „Peaches,“  na ktorý si pozval spevákov Daniela Caesara a Giveona.

Vo videoklipe môžeme vidieť ako Justin Bieber jazdí autom, spieva a popritom má na streche auta ležiaceho a spievajúceho Daniela Caesara. Určite divákov tohto videoklipu zaujali aj tanečné kreácie Justina Biebera a v texte spomína, že vyzerá dobre v broskyni a praktizuje najnebezpečnejšie nahrávky.

Nový album od Justina Biebera s názvom Justice spolu s piesňou „Peaches“ vyšiel 19. marca. Kanaďan ho vypustil presne uprostred polnoci a svojim fanúšik určite urobil radosť potom, ako sa ráno prebudili. Ako spevák dopredu avizoval, na jeho novom albume Justice má spoluprácu s Khalidom, Chance the Rapper, Kid LAROI, Dominicom Fike, BEAM, Burna Boy a Bennym Blancom. Na albume je až 16 piesní, čo sa v dnešnej dobe toľko už nevidí, pretože trend je vydávať EP albumy s maximálne šiestimi skladbami. Zaujímavo vyzerá aj cover fotka na jeho albume, ktorá pripomína undergroundovosť, keďže spevák je odfotený uprostred cesty v tuneli a obklopený grafitmi.


Justin Bieber

Justin Bieber je kanadský spevák a skladateľ, ktorý na svoj stále veľmi mladý vek, získal už množstvo ocenení ako Grammy, 18tich American Music Awards, rekordných 21 cien MTV EUROPE MUSIC AWARDS a je určite jeden z najpopulárnejších spevákov na svete.

Viac o téme: #Bieber #Justice #Justin #Peaches