Jorja Smith ako pôvabná diva spieva o návykovej láske v singli Addicted

Zdôrazňuje ženskosť a dôležitosť sebavedomia. R&B speváčka Jorja Smith sa v novom singli „Addicted” javí ako elegantná a jemná žena a textom nám dáva najavo oddanosť a návykovosť lásky aj napriek jej emocionálnym prekážkam.  

Jorja Smith patrí medzi moderné stropy umenia a to najmä kvôli jej autentickosti a slobodnému prejavu v singloch. V roku 2018 prerazila svojím prvým albumom „Lost & Found”, ktorý sa umiestnil na tretej priečke najlepších albumov vo Veľkej Británii a bol neskôr sprevádzaný výhrou Brit Critics’ Choice Awards. Aby toho nebolo málo, jej úspech siaha od výhry za Best British Female Artist až po nomináciu na Grammy v roku 2018 za Objav roka.
 
Klip „Addicted” je štart mladej speváčky do nového roku 2021 a skladá sa z viacerých videozáznamov, kde Jorja značí svoju stránku prílišného premýšľania. So spoluprácou Savanah Leaf vytvorili zostrihy mnohých priestorov, ktoré sa na pohľad zdajú prázne, čo pravdepodobne viedlo k samotnej myšlienke spojenia samoty a lásky, opisovanej aj v texte piesne.
 
Ku obsahu klipu sa sama vyjadrila nasledovne: „Na kamere sú natočené verzie mňa, kde spievam pieseň, užila som si aj zmeny oblečenia, najmä som sa však nesnažila vyzerať príliš seriózne, a práve naopak, poskytnúť samej sebe viac priestoru a slobody.“ Singel je tiež oslavou individuality a akceptácie pocitov a obdobia, ktorým speváčka prechádza.


The Orchard Music, Because Music (v mene spoločnosti Famm Limited)
 
Odpremiérovaný 10. marca, klip „Addicted“ sa počas desiatich dní odrazil na priečku 1 milióna zhliadnutí a momentálne má na dosah hneď jeho dvojnásobný počet. 

Viac o téme: #addicted #článok #grime #jorjasmith #novinka #pop #r-b