Čítate detektívky, ženské romány, fantasy aj klasiku? Spomeniete si na hrdinov vašich obľúbených príbehov?

Ing. Patrik Cucor, Cultus Ružinov, a.s.

Viete kto vytvoril jednotlivé postavy, čím boli zaujímavé a akou činnosťou sa vôbec zaoberali? Potom pre vás pripravovaný online kvíz určite nebude žiaden problém. Skúste si prevetrať svoje znalosti, ale hlavne ukážte aj ostatným, ako na tom ste s celkovým literárnym prehľadom. Každý má svojich literárnych hrdinov a je celkom možné, že sa ocitol v niektorej z otázok.

Mestská časť Bratislava-Ružinov a CULTUS Ružinov si pre všetkých knihomoľov pripravili zábavnú interaktívnu online súťaž v podobe literárneho kvízu.

„Chceme Ružinovčanov nielen zabávať ale aj vzdelávať. Preto prinášame online novinku v našej ponuke interaktívnych programov. Chceme spájať všetky atribúty kultúry do jedného celku: umenie, zábavu ale aj vzdelanie. To je našim cieľom v dnešnej dobe, ktorá umeniu veľmi nepraje.“ hovorí riaditeľka CULTUS Ružinov, Andrea Kozáková.

Kvíz prebehne online a to cez aplikáciu Zoom 25. marca 2021 o 19:00. Live prenos budú môcť sledovať aj nesúťažiaci a to na Facebooku CULTUS Ružinov. Traja literárny kvíz majstri s najväčším počtom bodov získajú darčekový poukaz do kníhkupectva Martinus v hodnote 40,- €. Kvízom vás bude sprevádzať speváčka a herečka Katka Ivanková, ktorú isto poznáte z divadelných inscenácií Divadla komédie, ktoré má svoju domovskú scénu v DK Ružinov.

Účastníkov prosíme o krátke vyplnenie registračného formulára, ktorý nájdete na webe Cultus Ružinov. Všetky potrebné informácie ako aj prihlasovacie údaje na Zoom zašleme e-mailom.

 

Viac o téme: #culetus #cultusruzinov #kniha #kniznykviz #kvíz #martinus #Ružinov #výhra