Jonas Blue a AWA v spoločnej novinke s názvom „Something Stupid“

Jonas Blue spojil svoje sily so švédskou speváčkou AWA a vznikla chytľavá nová pieseň s názvom „Something Stupid.“ Something Stupid“ je búrlivý elektro-houseový banger, ktorý prebral tóny od ikonického tanečného hitu z 90. rokov „Show Me Love“ od Robin S. Je to pieseň, ktorá vás jednoducho roztancuje. Aj keď je to len doma pred zrkadlom tak vás určite nenechá chladnými.

Jonas Blue sa vyjadril k svojej novinke nasledovne: „Rok 2020 bol pre nás všetkých ťažký a naozaj som sa chcel v roku 2021 vrátiť s pozitívnou povznášajúcou energiou v mojom novom singli.“ Ďalej dodal, že: „Ikonická vzorka od Robina S mi skutočne dala ten pocit v štúdiu, že to je tá pravá melódia a keď do toho AWA dodala jej neuveriteľné vokály, tak všetko do seba správne zapadlo.“

K novej piesni „Something Stupid“ sa vyjadrila aj švédska speváčka AWA: „Keď som prvýkrát počula túto skladbu bola som nadšená, že môžem byť jej súčasťou. Som fanúšička Jonasovej tvorby a veľmi sa teším, že sa naše cesty spojili v hudobnej tvorbe.“


UMG (on behalf of Positiva); UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, LatinAutorPerf, LatinAutor – UMPG, PEDL

Jonas Blue je jedným z najuznávanejších DJov a producentov vo svete v elektronickej tanečnej hudby. Dosiahol viac ako 12 miliárd globálnych streamov a viac ako 60 miliónov jednorazových predajov po celom svete. Najznámejší je vďaka remakeu skladby Tracy Chapman „Fast Car,“ ktorá sa v roku 2016 dostala medzi 10 najlepších piesní na celom svete.

AWA dosiahla 14 miliónov globálnych streamov a doposiaľ bola publikáciami označená za jednu z najzaujímavejších umelcov v oblasti R&B. Už sa nemôžeme dočkať, keď budeme počuť viac nových hitov od tejto stúpajúcej hviezdy!

Viac o téme: #AWA #Blue #Jonas #Something #Stupid.