Vďaka speváčke Dua Lipa si môžete urobiť koncert aj vo vlastnej obývačke

Napriek tomu, že by sme mali všetci sedieť v teple našich domovov, neznamená to, že sa musíme nudiť. S úžasnou Dua Lipa si môžete urobiť diskotéku aj v pohodlí obývačky. 

Dua Lipa, 25 ročná anglická speváčka, opäť sprístupnila svoj úžasný online koncert, STUDIO 2054. Ide o hodinový stream, ktorý poteší nielen jej fanúšikov. Jeho premiéra bola 27. novembra 2020. Teraz dostali šancu všetci tí, ktorí si nestihli minulý rok kúpiť lístky. Okrem mladej hviezdy a jej najväčších hitov a noviniek sa môžete tešiť aj na množstvo hostí, ako napríklad Miley Cyrus, Eltona Johna, Bad Bunny či FKA Twigs. Čaká vás hodina skvelej hudby naprieč časom a žánrami, chytľavých choreografií, zložitých kostýmov a scén a samozrejme fantastická atmosféra. Ako bonus môžete nahliadnuť aj na prípravu tohto jedinečného online koncertu

Naše slová potvrdzuje aj to, že počas premiéry v roku 2020 získala od novín The Daily Telegraph 5 hviezdičiek a taktiež sa dostala do rebríčka 29 najlepších módnych momentov, ktorý vytvára svetoznámy časopis Vogue. 


Dua Lipa

Túto show videlo už 5 miliónov ľudí, čím sa stala najsledovanejším plateným streamom. Doprajte si spomienku na koncerty, odsuňte nábytok, zhasnite svetlá a urobte si menšiu párty v sprievode skvelej hudby. 

Viac o téme: #badbunny #DuaLipa #eltonjohn #fkatwigs #hudba #koncert #mileycyrus #stream