Potrebu zhlboka sa nadýchnúť vo Vás vyvolá film Oxygen

Karanténa a lockdown trochu inak. Americko-francúzsky scifi triler Oxygen vo Vás vyvolá pocit skliesnenia a uväznenia cez televíznu obrazovku.

Netflix zverejnil prvý oficiálny trailer k filmu Oxygen, nový film režiséra Alexandra Aja, ktorého možno poznáte ako režiséra filmu Crawl. Filmová novinka vyzerá veľmi podobne ako v roku 2010 film Ryana Reynoldsa, Buried, ale vo vesmíre – čo je určite dosť na to, aby nás to nadchlo. V tomto scifi trileri zahviezdnia Mélanie Laurent, Mathieu Amalric a Malik Zidi. Autorom scenára je Christie LeBlac. 

Mélanie Laurent, v hlavnej úlohe, hrá ženu, ktorá sa prebudí v kryogénnej jednotke bez toho, aby tušila ako sa k tomu dostala, ba dokonca netuší ani kým je. Hladina kyslíka rýchlo klesá a hodiny tikajú. Stihne sa zachrániť? Kto jej prekazí plány? Podarí sa jej zistiť kým v skutočnosti je, a čo je najdôležitejšie, nájsť cestu úniku? Dozvieme sa počas premiéry filmu Oxygen12. mája 2021 na Netflixe.


Netflix

Fanúšikovia Ajových úžasne násilných scén, ako mohli vidieť v Crawl alebo The Hills Have Eyes, trošku sklameme. Podľa slov samotného režiséra príbeh nie je super krvavý, ale namiesto toho vás pridusí pocit, ktorý vo vás vyvolá „záhadná skrinka postavená ako labyrint, z ktorého budete vy musieť uniknúť“! 

Viac o téme: #alexandreaja #film #Netflix #oxygen #premiéra #scifi #thriller #triler