Speváčka SZA odkazuje: „Verím, že sú pred nami dobré dni!“

Americká speváčka, umeleckým menom SZA, je späť! Prvý štúdiový album Ctrl, vydaný v roku 2017, jej odštartoval úspešnú kariéru. Niekoľko skladbám z albumu sa podarilo dostať nomináciu na Grammy a americký časopis Time ho označil za najlepší album roka 2017.

Odvtedy sme ju mohli vidieť v niekoľkých spoluprácach napr. s Maroon 5 – „What Lovers Do“, Kendrick Lamar – „All The Stars“ a najnovšie aj po boku Justina Timberlake v skladbe „The Other Side“. Už sú to 4 roky, čo vydala svoj posledný album, no dobrou správou je, že nový je na ceste a vyjde už tento rok! Fanúšikom poskytla malú ochutnávku v podobe novej piesne „Good Days“, ktorej videoklip vyšiel 5. marca. V „Good Days“ sa snaží odbremeniť od minulosti a negatívnej energie. Svoje myšlienky zameriava na tie dobré dni, ktoré ju čakajú v budúcnosti.

SZA v nedávnom rozhovore pre NBC News prezradila, že vo svojom živote stratila už niekoľko priateľov na predávkovanie drogami alebo samovraždou. Minulý rok počas karantény prežívala ťažké obdobie, ale nezostávalo jej nič iné len veriť, že lepšie dni sa čoskoro ukážu. Túto myšlienku sa snažila odkázať fanúšikom. Každý človek sa svojím spôsobom trápi a hľadá východisko na prežitie ťažkých dní.

Okrem klasického videoklipu vyšlo aj špeciálne Fan Video, v ktorom SZA požiadala svojich fanúšikov o zaslanie videí, ktoré zobrazujú ich najšťastnejšie a najsmutnejšie momenty. Pod videom odkazuje: „Pieseň Good days nie je len viera, je to mantra. Good Days je o pocite neistoty, že lepšie dni sú pred nami, o pochybnosti, či vôbec nádej existuje. Good Days je pripomienkou, že každý z nás sa v živote trápi a hľadá spojenie. Celé je to o tom, veriť, že každý deň môže byť lepší ako ten posledný. Pripomienka pre nás, že niekedy len ten kúsok nádeje je všetko, čo potrebujeme….“


SME (v mene spoločnosti Top Dawg Entertainment/RCA Records); LatinAutor, Kobalt Music Publishing, Concord Music Publishing, AMRA, UMPG Publishing, LatinAutor – Warner Chappell, LatinAutorPerf, PEDL, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, ASCAP, Wa

Taktiež ako aj záver jej predchádzajúceho videoklipu „Hit Different“, tak sa aj „Good Days“ končí teaserom na ďalšiu pieseň „Shirt“. Okrem toho, že sa pieseň okamžite stala hitom na Spotify a dostala sa do rebríčka Top 10 na Billboard Charts, veríme, že aj vám prinesie ten kúsok nádeje, ktorý všetci potrebujeme.

Viac o téme: #Days #Good #klip #novinka #RnB #SZA