Trio KSI, Polo G & Yungblud sa spojili v novom singli „Patience“

Mladí hudobníci sú celosvetovo známi samostatne, teraz sa však spojili a vytvorili úžasnú novinku s názvom „Patience“. KSI minulý rok debutoval so svojím albumom „Dissimulation“, ktorým obsadil rebríčky hitparád v šestnástich krajinách. Už na prvom albume spolupracoval s menami ako Offset alebo Lil Pump. Výnimkou neboli ani jeho nové skladby a do nového roka vstúpil s ešte zaujímavejšou hudbou a veľkými menami.

Yungblud sa vyšplhal na popredné priečky so svojím druhým albumom „Weird!“, ktoré vydal koncom minulého roka. Slovenským fanúšikom sa mal predstaviť na tohto ročnom festivale Grape, ale kvôli posune jeho turné, sa nám predstaví až o rok. Najmladší z hudobníkov Polo G má za svoj album „Die A Legend“ cenu RIAA Platinum. 


WMG (on behalf of BMG Rights Management (US) LLC)

Skladba „Patience“ vyšla 12. marca a hneď vystrelila na prvé priečky. Perfektne kombinuje silné stránky všetkých troch hudobníkov. „Táto skladba je presne to, čo v momentálnej situácií potrebujeme. S energiou Yungbluda a štýlom Polo G, vám prinášame úplne inú hudbu, ktorú si môžu ľudia vychutnať.“, vyjadril sa KSI. Na prvý pohľad tri nekombinovateľné hlasy s hymnický refrénom výborne ladia a dodávajú skladbe iný rozmer . „Som nesmierne hrdý, že môžem spolupracovať s oboma hudobníkmi. Vedel som, že chcem spolupracovať s Yungbludom, keď som ho videl na minuloročnom NME Awards. S Polo G sme vytvorili úplnú bombu a nemôžem sa dočkať, kedy to predstavíme naživo.“, uzatvára spevák KSI.  

Viac o téme: #KSI #music #patience #polog #pop #rap #weird! #YUNGBLUD