Mladá hviezda AJ Mitchell prináša jeho doteraz najosobnejšiu skladbu „Cameras On“

Popový spevák, skladateľ a bývalý člen zoskupenia Team 10 vydal umelecký kúsok, ktorý sa líši od zvyšku jeho doposiaľ vydanej hudby. Skladba „Cameras On“ je ďalšou ochutnávkou z Mitchellovho pripravovaného LP „Skyview“, ktorý bol inšpirovaný jeho rodným mestom Belleville, Illinois.

„Keď pomyslím na svoje rodné mesto, myslím na Skyview a týmto albumom chcem dať svetu vedieť, kto som a odkiaľ pochádzam.“ Zaujímavosťou teda je, že album dostal pomenovanie po drive-in kine v jeho rodnom meste.

Mnohé z jeho singlov ako „Slow Dance“, „Like Strangers Do“ a spolupráca „Hate You + Love You“ s Cheat Codes zahŕňajú verše, ktoré hovoria o jeho bojoch s láskou a bremene súvisiacom s postavením hviezdy. „Cameras On“ je iné predstavenie, pričom sa Mitchell nezameriava na lásku, ale na realitu hudobného priemyslu. Rozpráva o falošnom priateľstve vo svetle kamier a pocitoch osamelosti v skutočnom svete. Ako sám hovorí, „keď sú kamery zapnuté, všetci sú priateľskí a šťastní, ale keď sa kamery vypnú, veci sa menia“. V skladbe z produkcie legendárneho Mike Deana vás už od začiatku zaujme klavír a neskôr vašu pozornosť strhne Mitchellov dych vyrážajúci hlas.


SME (v mene spoločnosti Epic)

Po trojročnom úsilí je skladba vonku a konečný výsledok s videoklipom je dostupný od 12. marca 2021 na YouTube.

Viac o téme: #AJ #Cameras #článok #Mitchell #novinka #On #Skyview