Nežná skladba Feels v podaní Khalida a WATTS vás hodí do nostalgie

Nedávna spolupráca populárneho speváka Khalida a rastúceho interpreta WATTSa patrí ku fenomenálnej zostave tohto mesiaca. Nový singel „Feels“ spustil nadšenie fanúšikov na sociálnych sieťach a jeho počet zhliadnutí stále stúpa. Počuli ste ho už? 

Od posledného štúdiového albumu v roku 2019 nás Khalid nenechal len tak pozerať do prázdneho a v priebehu minulého roka zverejnil spoluprácu s Disclosure či víťazkou tohtoročného Grammy, Meghan Thee Stallion.  
 
Do tímovej práce sa tentokrát zapojil s ambicióznym spevákom Wattsom, ktorej výsledkom je jemná novinka s názvom „Feels“. Gitarové tóny v pozadí singlu harmonicky splývajú s hlasmi spevákov, ktoré sa počas pesničky mierne rozchádzajú a na konci zjednotia. „Feels“ je nielen o spoločnosti, ale aj o hlbokom vzťahu so samými sebou a o boji a zmätku, ktoré občas pociťujeme. 
 
Vo svojom rozhovore Khalid popisuje úzky vzťah k hudbe, vďaka ktorému s Wattsom uzavreli dohodu na spoločnej kolaborácii. „Feels“ je novou a špeciálnou verziou, ktorá odráža ich profesionálnu a priateľskú spoluprácu. „Vždy som bol človek, ktorý miloval umenie spolupráce – je to skvelý spôsob, ako zlepšiť svoju kreativitu a objaviť nové melódie a myšlienky,“ v rozhovore dodal. 


TuneCore, SME (v mene spoločnosti Keep Cool/RCA Records); Concord Music Publishing, BMI – Broadcast Music Inc. a spolky vlastníkov práv na hudbu (1)

Spevák Watts sa k spolupráci vyjadril veľmi kladne a samotný singel vníma ako čerstvý úspech. Na svojom hudobnom konte má Watts už dva albumy, jedným z ktorých bol aj „Free Spirit“ z roku 2019. Okrem singlu „Eleven“ bol taktiež súčasťou kolaborácie s Disclosure v singli „Know Your Worth“.  

Viac o téme: #článok #feels #khalid #novinka #pop #r-b #remastered #watts