Speváčka Au/Ra prináša ďalšiu melancholickú novinku Dead Girl!

Antiguanská speváčka a skladateľka Au/Ra sa podelila o svoj očarujúci singel Dead Girl!. Po jej posledných piesňach Moon River a i miss you v spolupráci s Jaxom Jonesom je Dead Girl! pre Au/Ru prvou skladbou, ktorou 5. marca 2021 odštartovala tohtoročnú tvorbu.

Dead Girl! je pozitívnou alternatívnou popovou piesňou so strašidelnou a hravou melódiou. V piesni speváčka rozpráva o tom, ako je v poriadku cítiť sa odlišne a ako sa netreba za to súdiť.

Dead Girl! som napísala, keď som sa po návrate domov cítila obzvlášť mimo. Mala som dosť pocitu odsudzovania od ostatných a aj od samej seba a všetku túto energiu som nasmerovala do tejto piesne. Ide o to, aby ste boli v poriadku, keď sa budete cítiť odlišne a v istom zmysle mŕtvi pre ľudí, ktorí vám nerozumejú,“ tvrdí speváčka.


UMG, [Merlin] AudioSalad (v mene spoločnosti Alexander Tiderbrink AB

Au/Rina tvorba je veľmi emotívna a plná originálnych piesní, ktoré skúmajú temnú stránku ľudstva. Speváčka sa stala hlasom ľudí, ktorí trpia problémami s duševným zdravím, existencionalizmom alebo zápasia so zložitosťou vzťahu svojej generácie k sociálnym médiám. Nie nadarmo sa hovorí, že jej hudba je „stelesnením nádejí a obáv generácie Z“.

Viac o téme: #altpop #Au/Ra #Dead #Girl! #novinka