Šarmantná Cristin Milioti na úteku pred manželom v seriáli „Made For Love“

Povedal vám už niekto, že vám vidí do hlavy? Mysleli ste si, že je to len obrazne povedané? Nie, nie je. Americký seriál Made For Love, režírovaný S. J. Clarksonovou, je toho dôkazom. Mladá žena má v hlave zabudovaný čip, prostredníctvom ktorého manžel kontroluje každý jej krok.

Dej filmu je o mladej tridsať ročnej žene Hazel Green (Cristin Milioti) vydatej za Byrona Gogolu (Billy Magnussen), ktorý vlastní úspešnú technologickú firmu. Venuje sa výrobe čipov pre manželské páry, ktoré si ho môžu dať zaviesť do mozgu a zdieľať tak svoje myšlienky. Je to veľmi vplyvný muž, ktorý dosiahne všetko, čo si zaumieni. Manželstvo Hazel a Byrona sa zdá byť spočiatku šťastné, čo Byrona vedie k jednému, nie veľmi múdremu rozhodnutiu. Uspí svoju manželku a bez jej súhlasu jej do mozgu zabuduje tento čip. Hazel si postupom času uvedomí, že niečo nie je v poriadku. Zistí, že manžel jej do mozgu implantoval monitorovacie zariadenie, ktoré mu umožňuje sledovať každý jej krok. A nielen to. Vie čo chce, vie čo si myslí a čo cíti. Hazel sa po desiatich rokoch manželstva rozhodne od neho ujsť. Nechce už ďalej takto žiť. Útočisko hľadá v svojom rodnom meste a vie, že jediný kto jej môže pomôcť je jej otec Herbert (Ray Romano).


HBO Max

Komediálny seriál je natočený podľa rovnomenného románu Alissy Nuttingovej, ktorý napísala v roku 2017. Made For Love, americký televízny seriál o absurdnom  a cynickom príbehu lásky, si môžete pozrieť od 1. apríla 2021 na HBO MAX.

Viac o téme: #billy #comedy #cristin #for #HBO #love #made #magnussen #Max #milioti #seriál #tv