Denny Veselý v skladbe „Keď tu nie si“ prináša na jednu tému, dva uhly pohľadu!

PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ/RUKA HORE

Po dlhšej odmlke od albumu #JEDNOROČNÉOBDOBIE prichádza Denny s novým trackom „Keď tu nie si“, ktorá predznamenáva ďalší projekt, ktorý má vyjsť tento rok. Na skladbu, ktorá má dva pohľady na lásku si prizval speváka a moderátora – Tomyho Kottyho.

Skladby o ženách nie sú prelomovou témou, avšak jej spracovanie vie byť očami každého interpreta osobité. To môžeme počuť a vidieť v novej skladbe, kde sa stretnú dva odlišné pohľady – Dennyho a Tomyho, ktorého si prizval do svojho tracku. Téma je hlavne o tom, že nielen ženy zažívajú neistotu pri mužoch, ale aj oni – len po svojom a každý sa s pocitmi vyrovnáva inak. Aj toto je hlavná téma skladby, ktorá vznikla pod taktovkou producenta Romana Zámožného zo Starmusic, kde vizuál dotvoril režisér Ján DoubleJ Jančok.


Denny Veselý

„Pre mňa je táto skladba kontrastom k tvorbe akou sa chcem uberať v hudbe. Som nastavený viac na pocity a emócie a nielen tie svoje, ale aj druhých. Čiže viem, že nie všetci majú rovnaký pohľad, či názor taký ako ja, preto mi spojenie s Tomym Kottym k mojej tvorbe prišlo najideálnejšie. Nakoľko už výzorom je iný, ale aj hlavne má iný pohľad na ženy, či emócie ako ja. Celkovo aj vizuál opisuje postavu srdciara, ktorý všetko viac preciťuje a priznáva emóciu, a potom je tam „záporák“ alebo badboy, ktorý to vidí inak. Vo výsledku čo je asi najpodstatnejšie pre mňa v tom tracku, či je tam hráč alebo emócia alebo akýkoľvek typ osoby je tam spoločný ukazovateľ – a to je láska“, uzatvára tému svojej skladby Denny.

Viac o téme: #Denny #dennyvesely #kedtuniesi #novinka #singel #tomykott